Pro zdraví

EM - LIVE bylinný a rostlinný nápoj

s probiotickými mikroorganismy. Pro aktivní a vitální prožití každého dne. Podporuje čistící proces střevní flóry.

Složení: voda, baktérie kyseliny mléčné, bylinná a rostlinná směs, třtinová melasa.

Obsažená bylinná a rostlinná směs: ananas, anýz, fenykl, borůvky, bazalka, kopr, malinové listy, zázvor, kořeny puškvorce, kmín, řepík, olivové listy, oregáno, máta peprná, rozmarýn, listy červeného jetele, šalvěj, černucha setá, lékořice, tymián, grapefruit, extrakt z vinných hroznů, Ling Zhi.

Použití a doporučené dávkování: 3x denně 10-15ml nebo 1x denně 30–50 ml neředěného nápoje, nebo těsně před spotřebou zředit vodou. Doporučená denní dávka se nemá překročit.

Třtinová melasa v BIO kvalitě

obsahuje řadu stopových a minerálních látek. Je vhodná v době růstu, při sportovní činnosti, nadměrném stresu apod. K použití jako pomazánku na chléb nebo 1-2 čajové lžičky do 150 ml horké vody a doplnit ovocnou šťávou.



Fermentor pro fermentování zeleniny a ovoce podle staré asijské metody

Speciální fermentační nádoba pro fermentaci zeleniny a ovoce podle staré asijské tradice. Při kvašení, podpořeném probiotickými „Efektivními Mikroorganismy“




ProMilieu EM-LIVE jako startovací kulturou, je zelenina zušlechtěna. Je stravitelnější, má harmonizační účinek na žaludek, aktivuje slinivku břišní a odlehčuje trávicí orgány. Zabraňuje šíření hniloby ve střevech. Acetylcholin, který se během fermentačního procesu tvoří, pozitivně ovlivňuje peristaltiku střev. Ve fermentoru lze zpracovat každou zeleninu i ovoce, a to podstatně rychleji než nám známým klasickým kvašením. Saláty upravené touto metodou jsou podstatně kvalitnější a bohatší na vitální látky než při klasickém kvašení.

Postup fermentování


EM - keramika